Daddelmarcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

10 min

Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.

Ingredienser

ca. 350 g

Antal portioner

Daddelmarcipan

  • 200 g smuttede mandler
  • 150 g udstenede friske dadler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en foodprocessor kør dem i ca. 5 min. Stop et par gange og skrab kanterne og bunden - kør til mandlerne er som mel. Tilsæt dadler og kør i yderligere ca. 2 min. - marcipanen skal være fast og sammenhængende. Tilsæt evt. lidt vand hvis marcipanen ikke samler sig. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekt.

Tip

Pak marcipanen godt ind i film og opbevar den på køl - indtil brug.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: