Daddelmarcipan

Daddelmarcipan

10 min
Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.

Sådan gør du

  • Kom mandlerne i en foodprocessor kør dem i ca. 5 min. Stop et par gange og skrab kanterne og bunden - kør til mandlerne er som mel. Tilsæt dadler og kør i yderligere ca. 2 min. - marcipanen skal være fast og sammenhængende. Tilsæt evt. lidt vand hvis marcipanen ikke samler sig. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekt.
Velbekomme!
Tip

Pak marcipanen godt ind i film og opbevar den på køl - indtil brug.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6646 kJ / 1588 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1899 kJ / 454 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 13,4 g
Protein: 11,4 % 12,7 g
Kulhydrat: 29 % 32,4 g
Fedt: 59,6 % 30,6 g

Ingredienser

Daddelmarcipan
Smuttede mandler
200 g
Udstenede friske dadler
150 g