Daddelmarcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

10 min

Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.

Ingredienser

ca. 350 g

Antal portioner

Daddelmarcipan

  • 200 g smuttede mandler
  • 150 g udstenede friske dadler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en foodprocessor kør dem i ca. 5 min. Stop et par gange og skrab kanterne og bunden - kør til mandlerne er som mel. Tilsæt dadler og kør i yderligere ca. 2 min. - marcipanen skal være fast og sammenhængende. Tilsæt evt. lidt vand hvis marcipanen ikke samler sig. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekt.

Tip

Pak marcipanen godt ind i film og opbevar den på køl - indtil brug.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: