Daddelmarcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

10 min

Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 350 g

Antal portioner

Daddelmarcipan

  • 200 g smuttede mandler
  • 150 g udstenede friske dadler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en foodprocessor kør dem i ca. 5 min. Stop et par gange og skrab kanterne og bunden - kør til mandlerne er som mel. Tilsæt dadler og kør i yderligere ca. 2 min. - marcipanen skal være fast og sammenhængende. Tilsæt evt. lidt vand hvis marcipanen ikke samler sig. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekt.

Tip

Pak marcipanen godt ind i film og opbevar den på køl - indtil brug.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag