Tegn cirkler med en passer på bagsiden af bagepapiret, så er det nemt at forme ringene ens og i den rigtige størrelse (den mindste ring skal være 4 cm i diameter, øg derefter diameter med 1 cm for hver ring).
Kransekage smager dejligt sammen med en sød champagne eller en champagnelikør af 1½ dl orangelikør og 2 flasker tør champagne.
Kan fryses uden glasur.
13836 kJ / 3307 kcal
1677 kJ / 401 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 62,2 % | 61,4 g |
Fedt: | 30,8 % | 13,9 g |
500 g
Marcipan
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1½
Æggehvide
|
Flormelis til udrulning
|
---|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1
Æggehvide
|