Kransekage kan nydes hele året til festlige lejligheder - du behøver ikke nøjes med at nyde kransekagestykker til Nytår. Her er kransekagedejen formet som to store kransekagestykker - eller brød, om du vil. Det ene stykke er med dejligt nougatfyld og det andet er smagt til med revet citronskal. Ønsker du dig et helt traditionelt kransekagestykke, kan du simpelthen undlade både nougat og citronskal. Pynten er helt traditionel, nemlig chokolade og glasur. Glasuren er rørt med æggehvide, så den bliver helt hvid.
7675 kJ / 1834 kcal
1806 kJ / 432 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 8,2 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 51,1 g |
Fedt: | 43,7 % | 21,3 g |
Du kan bage kransekagestykker i andre størrelser og faconer, vær dog opmærksom på bagetiden.