Nytårskagen kan også laves i almindelige springforme. Bag kransekagebunden i en lille springform (ca. 16-18 cm i diameter) foret med bagepapir. Placer kagebunden med ganache i en lidt større springform (ca. 20-22 cm i diameter) foret med lagkageplast - og hæld champagnemoussen herover.
Velvet spray er en chokoladespray til kager. Den fåes i flere farver og sprøjtes på frosne moussekager. Velvet spray giver kagen en smuk nubret overflade, der minder om velour, men sprayen kan sagtens udelades i denne kage.
Der findes et utal af silikoneforme i forskellige størrelser og mønstre. Den silikoneform, som anvendes i denne opskrift, har et volumen på ca. 1,5 l. Hvis du anvender en silikoneform med større eller mindre volumen, kan du justere mængden på champagnemoussen op og ned.
21165 kJ / 5058 kcal
1331 kJ / 318 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,2 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 29,5 g |
Fedt: | 56,3 % | 20,3 g |
Alkohol: | 2,8 % |
En smuk og festlig nytårskage til at fejre årets sidste aften.