Tuiles

Tuiles

30 min Tilbehør Dessert
Løft din ret til et nyt niveau, med en dekorativ tuile. Tuiles er egentlig fransk og betyder tagsten, men efterhånden er tuiles mere kendt som de små dekorative kiks/småkager, der pifter desserten op - både fordi den giver sprødhed og ikke mindst et flot udseende. Særligt når du bager så smukke tuiles som disse. Her får du både opskriften på både en sød og en salt tuile, så du kan hæve niveauet både på forretten og desserten.
Mere inspiration

Prøv at pynte denne lækre panna cotta med en sprød tuile...

Panna cotta
60+ min
Panna cotta
(165)
Velbekomme!
Tip

Du kan farve dine tuiles ved at tilsætte forskellige pastafarver til dejen.

Tip

Tuiles kan holde sig i op til en uge, i en bøtte med tætsluttende låg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1516 kJ / 1516 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1578 kJ / 377 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 9 % 8,4 g
Kulhydrat: 33,1 % 30,7 g
Fedt: 57,9 % 24,7 g

Ingredienser