Har du for meget kaffeganache, kan den også fryses. Lad den tø op ved stuetemperatur i ca. ½ time, pisk den luftig med en håndmixer i 1-2 min. Du kan også fryse stykker af kagen med kaffeganache på.
22044 kJ / 5269 kcal
1807 kJ / 432 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 8,1 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 41 g |
Fedt: | 53,3 % | 26,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
300 g
Saltede peanuts
|
|
---|---|
300 g
Bløde dadler uden sten
|
2
Modne avocadoer - uden sten og skræl (ca. 100 g)
|
|
---|---|
150 g
Rørsukker
|
|
50 g
Blødt smør i tern
|
|
1 dl
Kakaopulver
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
150 g
Finthakket hvid chokolade
|
|
---|---|
¾ dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Stærk espressokaffe
|
|
1 spsk
Glukosesirup
|
Hindbær
|
|
---|---|
Rød skovsyre
|