Har du for meget kaffeganache, kan den også fryses. Lad den tø op ved stuetemperatur i ca. ½ time, pisk den luftig med en håndmixer i 1-2 min. Du kan også fryse stykker af kagen med kaffeganache på.
22099 kJ / 5282 kcal
1811 kJ / 433 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 8 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 41 g |
Fedt: | 53,5 % | 26,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Saltede peanuts
|
300 g |
---|---|
Bløde dadler uden sten
|
300 g |
Modne avocadoer - uden sten og skræl (ca. 100 g)
|
2 |
---|---|
Rørsukker
|
150 g |
Blødt smør i tern
|
50 g |
Kakaopulver
|
1 dl |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Finthakket hvid chokolade
|
150 g |
---|---|
¾ dl | |
Stærk espressokaffe
|
2 spsk |
Glukosesirup
|
1 spsk |
Hindbær
|
|
---|---|
Rød skovsyre
|