Tiramisu
60+ min

Tiramisu

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.
Bedømmelse (27 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tiramisu

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

Antal portioner

Pynt

  • Sigtet kakaopulver

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig blanding. Pisk cremefraichen et kort øjeblik og vend den i æggeblandingen. Vend forsigtigt hviderne i. Opløs pulverkaffen i kogende vand og tilsæt rom. Del hver kage i 3 stykker. Dyp kagestykkerne i kaffen et kort øjeblik og læg 3 stykker kage i bunden af hvert glas (8 glas a ca. 2 dl). Læg herover 3 spsk creme. Dyp de sidste kagestykker og fordel dem i glassene. Fordel resten af cremen i glassene. Stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Pynt med sigtet kakaopulver.

Tips

Tiramisu kan tilberedes dagen før. Hvid rom kan erstattes af stærk kaffe.

Tips

Du kan tilberede tiramisu dagen før.

Du kan erstatte kaffe med hvid rom.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 6 %
Print