Tiramisu

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

60+ min

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • Sigtet kakaopulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig blanding. Pisk cremefraichen et kort øjeblik og vend den i æggeblandingen. Vend forsigtigt hviderne i. Opløs kaffepulveret i kogende vand og tilsæt rom. Del hver kage i 3 stykker. Dyp kagestykkerne i kaffen et kort øjeblik og læg 3 stykker kage i bunden af hvert glas (8 glas a ca. 2 dl). Læg herover 3 spsk creme. Dyp de sidste kagestykker og fordel dem i glassene. Fordel resten af cremen i glassene. Stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Pynt med sigtet kakaopulver.

Forbered i god tid

Tiramisu kan tilberedes dagen før.

Tip

Hvid rom kan erstattes af stærk kaffe.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 6 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: