Tiramisu

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

60+ min

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • Sigtet kakaopulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig blanding. Pisk cremefraichen et kort øjeblik og vend den i æggeblandingen. Vend forsigtigt hviderne i. Opløs kaffepulveret i kogende vand og tilsæt rom. Del hver kage i 3 stykker. Dyp kagestykkerne i kaffen et kort øjeblik og læg 3 stykker kage i bunden af hvert glas (8 glas a ca. 2 dl). Læg herover 3 spsk creme. Dyp de sidste kagestykker og fordel dem i glassene. Fordel resten af cremen i glassene. Stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Pynt med sigtet kakaopulver.

Forbered i god tid

Tiramisu kan tilberedes dagen før.

Tip

Hvid rom kan erstattes af stærk kaffe.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 6 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: