Tiramisu

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

60+ min

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • Sigtet kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig blanding. Pisk cremefraichen et kort øjeblik og vend den i æggeblandingen. Vend forsigtigt hviderne i. Opløs kaffepulveret i kogende vand og tilsæt rom. Del hver kage i 3 stykker. Dyp kagestykkerne i kaffen et kort øjeblik og læg 3 stykker kage i bunden af hvert glas (8 glas a ca. 2 dl). Læg herover 3 spsk creme. Dyp de sidste kagestykker og fordel dem i glassene. Fordel resten af cremen i glassene. Stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Pynt med sigtet kakaopulver.

Forbered i god tid

Tiramisu kan tilberedes dagen før.

Tip

Hvid rom kan erstattes af stærk kaffe.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag