Fragilité
1 time 30 min
•
&format=webp)
Lækker og klassisk fragilité med hasselnøddebunde og espresso smørcreme. Server denne fragilité til en god kop kaffe.
Ingredienser
Marengsbunde
200 g
Ristede og afskallede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
300 g
Sukker
|
|
8
Æggehvider
|
|
½ tsk
Fint salt
|
3 spsk
Hasselnøddeflager
|
---|
Smørcreme
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Flormelis
|
|
3 spsk
Meget stærk espressokaffe
|
Sådan gør du
Marengsbunde
Marengsbunde fortsat
Smørcreme
Kagen smager også godt fra køl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20412 kJ / 4879 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1684 kJ / 403 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 4,9 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 45,6 % | 45,2 g |
Fedt: | 49,5 % | 22,5 g |
