Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.
Erstat evt. mælken med kærnemælk for en ekstra svampet konsistens.
Kagen kan sagtens bages dagen før, den skal serveres. Opbevar "Den du ved nok" i køleskabet i en lufttæt emballage, fx en stor frysepose.
25299 kJ / 6047 kcal
1660 kJ / 397 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 3,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 37,9 g |
Fedt: | 57,4 % | 25,7 g |
Den du ved nok... En blød og luftig chokoladekage i bradepande med det lækreste fyld af kokos og kaffe på toppen. 'Den du ved nok' er i familie med både chokoladekage og drømmekage. Hvor det spøjse navn 'Den du ved nok' stammer fra vides ikke. 'Den du ved nok' er en nem og lækker kage - og altid et hit. Så prøv chokoladekagen med kokostopping næste gang lækkersulten melder sig, eller du skal have en populær kage med i klassen, på job eller i skoven.
225 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
40 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
175 g
Smør - smeltet
|
|
2 dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
½ dl
Stærk kaffe
|
150 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
150 g
Kokosmel (ca. 4¼ dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
½ dl
Stærk kaffe
|