Du kan bage 16-18 chokolademuffins af dejen. Kom 4 spsk dej i hver muffinform (a ca. 1 dl). Bag kagerne midt i ovnen, 25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.
Kagerne kan fryses.
24382 kJ / 5827 kcal
1984 kJ / 474 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 5,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 33 % | 38,6 g |
Fedt: | 61,4 % | 32,9 g |
250 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Mørk chokolade i små stykker
|
|
4
Æg
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
200 g
Hakkede valnødder
|