Brownies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1119 vurderinger)

60+ min

Dejlig klassisk chokoladebrownie med valnødder. Perfekt til en velbrygget kop kaffe!

Ingredienser

24 stykker

Antal portioner

  • 250 g smør
  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i små stykker
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 3 spsk kakao
  • 200 g hakkede valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, kakao og valnøddekerner og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) - foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af. Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5 x 5 cm).

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Tip

Du kan bage 16-18 chokolademuffins af dejen. Kom 4 spsk dej i hver muffinform (a ca. 1 dl). Bag kagerne midt i ovnen, 25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.

Frysetip

Kagerne kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 25520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: