Dejlig klassisk chokoladebrownie med valnødder. Perfekt til en velbrygget kop kaffe, eller et stort glas mælk. Du kan sagtens bage din brownie dagen inden den skal serveres, den bliver faktisk kun bedre af at stå natten over - selvom det kan være svært, at lade sådan en skøn brownie stå til næste dag. Og så gør det ikke noget at du underbager den lidt, den må gerne være godt blød og svampet i konsistensen.
Du kan bage 16-18 chokolademuffins af dejen. Kom 4 spsk dej i hver muffinform (a ca. 1 dl). Bag kagerne midt i ovnen, 25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.
Kagerne kan fryses.
24497 kJ / 5855 kcal
1993 kJ / 476 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,8 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 39 g |
Fedt: | 60,9 % | 32,8 g |