Brownies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(903 vurderinger)

60+ min

Dejlig klassisk chokoladebrownie med valnødder. Perfekt til en velbrygget kop kaffe!

Ingredienser

24 stykker

Antal portioner
  • 250 g smør
  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i små stykker
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 3 spsk kakao
  • 200 g hakkede valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, kakao og valnøddekerner og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) - foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af. Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5 x 5 cm).

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Tip

Du kan bage 16-18 chokolademuffins af dejen. Kom 4 spsk dej i hver muffinform (a ca. 1 dl). Bag kagerne midt i ovnen, 25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.

Frysetip

Kagerne kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 25520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: