Du kan også bage kagen i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pynt evt. kagen flot med rosetter af skyr (brug en sprøjtepose med stjernetylle), blåbær og hakkede, smuttede og let ristede mandler. Du kan evt. også vende mandlerne i lidt guldstøv.
9268 kJ / 2215 kcal
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 15,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 23,2 g |
Fedt: | 32,3 % | 6,7 g |
Her er opskriften på den mere klassiske brownie.
200 g
Søde kartofler i små tern
|
|
---|---|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
1½ dl
Skyr med vanilje
|
|
3
Æg
|
|
1 dl
Ahornsirup
|
|
60 g
Fuldkornsspeltmel (ca. 1 dl)
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
75 g
Blåbær
|
|
---|---|
1 tsk
Flagesalt
|
|
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|