Ca. 25 min. ved 225° - varmluftsovn.
Søde kartofler kan erstattes af græskar, gulerod, selleri eller rødbeder. Andre grøntsager som fx peberfrugt kan også bruges. Vælg hvad sæsonen byder på. Andre kåltyper kan erstatte grønkålen. En håndfuld ristede nødder på salaten smager dejligt.
5672 kJ / 1356 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 9,9 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 12,1 g |
Fedt: | 46 % | 5,8 g |
2
Søde kartofler
|
|
---|---|
2 spsk
Olie (fra salatosten)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Quinoa, hvid, rød eller sort
|
|
---|---|
50 g
Hakket grønkål
|
|
1 dl
Grofhakket kruspersille
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
1
Lille granatæble, kernerne heraf
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½
Citron (usprøjtet), saft og skal heraf
|