Alle slags kål kan bruges: Hvidkål, rødkål, grønkål, savoykål, rosenkål, kinakål, blomkål, romanesco, glaskål osv. Sidstnævnte hårde varianter kan skæres i tynde skiver, fx på et mandolinjern eller rives.
3619 kJ / 865 kcal
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 9,9 % | 3,4 g |
Fedt: | 76,2 % | 11,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
200 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 dl
Grofthakkede krydderurter, fx bredbladet persille
|
|
3 spsk
Ristede sesamfrø
|
3 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|