Endnu en lækker kålsalat - her med grønkål
Alle slags kål kan bruges: Hvidkål, rødkål, grønkål, savoykål, rosenkål, kinakål, blomkål, romanesco, glaskål osv. Sidstnævnte hårde varianter kan skæres i tynde skiver, fx på et mandolinjern eller rives.
3843 kJ / 918 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 8,4 % | 3 g |
Fedt: | 78,5 % | 12,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Fintsnittet lilla spidskål
|
200 g |
---|---|
Fintsnittet spidskål
|
200 g |
100 g | |
Grofthakkede krydderurter, fx bredbladet persille
|
2 dl |
Ristede sesamfrø
|
3 spsk |
Koldpresset rapsolie
|
3 spsk |
---|---|
Æbleeddike
|
1 spsk |
Dijonsennep
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|