Coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(301 vurderinger)

45 min

Den klassiske amerikanske coleslaw med et magert tvist.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1½ tsk dijonsennep
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 250 g fintsninttet hvidkål

Pynt

  • grofthakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g grillstegt kyllingefilet
  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend forsigtigt fraiche og de øvrige ingredienser sammen.

Vend gulerødder og hvidkål i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den færdige coleslaw til.

Ved serveringen

Kom coleslawen i et fladt fad og pynt med persille. Server straks sammen med grillet kylling og brød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag