Coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(296 vurderinger)

45 min

Den klassiske amerikanske coleslaw med et magert tvist.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1½ tsk dijonsennep
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 250 g fintsninttet hvidkål

Pynt

  • grofthakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g grillstegt kyllingefilet
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend forsigtigt fraiche og de øvrige ingredienser sammen.

Vend gulerødder og hvidkål i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den færdige coleslaw til.

Ved serveringen

Kom coleslawen i et fladt fad og pynt med persille. Server straks sammen med grillet kylling og brød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: