Coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(306 vurderinger)

45 min

Den klassiske amerikanske coleslaw med et magert tvist.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1½ tsk dijonsennep
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 250 g fintsninttet hvidkål

Pynt

  • grofthakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g grillstegt kyllingefilet
  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend forsigtigt fraiche og de øvrige ingredienser sammen.

Vend gulerødder og hvidkål i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den færdige coleslaw til.

Ved serveringen

Kom coleslawen i et fladt fad og pynt med persille. Server straks sammen med grillet kylling og brød.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag