Coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(298 vurderinger)

45 min

Den klassiske amerikanske coleslaw med et magert tvist.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1½ tsk dijonsennep
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 250 g fintsninttet hvidkål

Pynt

  • grofthakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g grillstegt kyllingefilet
  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend forsigtigt fraiche og de øvrige ingredienser sammen.

Vend gulerødder og hvidkål i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den færdige coleslaw til.

Ved serveringen

Kom coleslawen i et fladt fad og pynt med persille. Server straks sammen med grillet kylling og brød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag