Du give din coleslaw endnu mere bid, hvis du tilsætter fine skiver bladselleri. Kan du lide mere smag, så giv dressingen lidt mere dijonsennep.
6693 kJ / 1600 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 36,2 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
---|---|
250 g
Fintsninttet hvidkål
|
Grofthakket frisk kruspersille
|
---|
500 g
Grillstegt kyllingefilet
|
|
---|---|
240 g
Groft brød
|