Coleslaw

Coleslaw

45 min Tilbehør Frokost

Coleslaw hører til, når du griller spareribs eller serverer pulled pork med eller uden burger. Den klassiske coleslaw består af en fed dressing med masser af mayonnaise - men her har vi en opskrift på coleslaw, der er knap så fed men smager ligeså godt. Det er nemt at tilberede en hjemmelavet coleslaw - rør en dressing, snit hvidkål fint og riv nogle gulerødder - let, velsmagende og knasende sprødt.

Mere inspiration

Pulled pork og coleslaw er et rigtig godt match.

Velbekomme!
Variation

Du give din coleslaw endnu mere bid, hvis du tilsætter fine skiver bladselleri. Kan du lide mere smag, så giv dressingen lidt mere dijonsennep.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7129 kJ / 1704 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 33,1 % 9,4 g
Kulhydrat: 38,9 % 11 g
Fedt: 28 % 3,6 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser