Spareribs

Spareribs

60+ min

Ovnstegte spareribs med en dejlig BBQ marinade. Hjemmelavede spareribs kræver ikke meget arbejde, - men tilstrækkelig tid i ovnen til at blive lækre møre. Smagen på din marinade til spareribs er afgørende for succes'en - og opskriften får du her. Se i opskriftens tips, hvordan du tilbereder dine spareribs på grill.

Mere inspiration

Server fx denne coleslaw og en bagt kartoffel til dine spareribs.

Velbekomme!
Variation

Grillede spareribs: Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensl revelsbenene og grill dem på en havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensl undervejs og server sparerib med resten af marinaden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9953 kJ / 2379 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1182 kJ / 283 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 20,6 % 14,3 g
Kulhydrat: 4,4 % 3,1 g
Fedt: 75 % 24 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser