Ca. 2 timer ved 175° - traditionel ovn.
Grillede spareribs: Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensl revelsbenene og grill dem på en havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensl undervejs og server sparerib med resten af marinaden.
6528 kJ / 1560 kcal
775 kJ / 185 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 34,9 % | 15,9 g |
Kulhydrat: | 6,7 % | 3,1 g |
Fedt: | 58,4 % | 12,2 g |
Server fx denne coleslaw og en bagt kartoffel til dine spareribs.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.