Spareribs
Ovnstegte spareribs med en dejlig BBQ marinade. Hjemmelavede spareribs kræver ikke meget arbejde, - men tilstrækkelig tid i ovnen til at blive lækre møre. Smagen på din marinade til spareribs er afgørende for succes'en - og opskriften får du her. Se i opskriftens tips, hvordan du tilbereder dine spareribs på grill.
Ingredienser
Marinade til spareribs
2 spsk
Tomatketchup
|
|
---|---|
2 spsk
Æbleeddike
|
|
2 spsk
Brun farin
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Revelsben
|
---|
Sådan gør du
Marinade til spareribs
Grillede spareribs: Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensl revelsbenene og grill dem på en havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensl undervejs og server sparerib med resten af marinaden.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6528 kJ / 1560 kcal
Næringsindhold pr. 100g
775 kJ / 185 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 34,9 % | 15,9 g |
Kulhydrat: | 6,7 % | 3,1 g |
Fedt: | 58,4 % | 12,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.