Spareribs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Ovnstegte eller grillede spareribs med en dejlig BBQ marinade. Her er de lækre spareribs serveret med en dejlig frisk salat med nektariner og blå ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 2 spsk tomatketchup
  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 spsk brun farin
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk sojasauce
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ kg revelsben

Ferskensalat

  • 2 nektariner i tynde skiver
  • 150 g Castello® creamy Blue i tynde skiver Blåskimmelost 70+
  • ½ agurk i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 70 g skyllede babyspinatblade
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 50 g rensede radiser i tynde skiver
  • ½ salatløg i tynde skiver (ca. 50 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rør ketchup, eddike og brun farin sammen med de øvrige ingredienser.
  2. ensl revelsbenene med marinaden og læg dem på en bagerist med en bradepande under.
  3. Steg revelsbenene midt i ovnen. Vend dem efter ca. 1 time. Pensl igen med marinaden og steg dem færdige.

Ferskensalat

  1. Vend ferskenskiver, ost og agurk sammen med de øvrige ingredienser.
  2. Pisk olie og balsamico sammen med salt og peber til en dressing. Smag til.
  3. Vend dressingen sammen med salaten. Server salaten sammen med de varme spareribs.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 175° - traditionel ovn.

Variation

Grillede spareribs: Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på en havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 25362 kJ / 6039 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 18,4 %
  • Kulhydrat: 4,6 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag