Spareribs

Spareribs

60+ min
Ovnstegte spareribs med en dejlig BBQ marinade. Hjemmelavede spareribs kræver ikke meget arbejde, - men tilstrækkelig tid i ovnen til at blive lækre møre. Smagen på din marinade til spareribs er afgørende for succes'en - og opskriften får du her. Se i opskriftens tips, hvordan du tilbereder dine spareribs på grill.
Mere inspiration

Server fx denne coleslaw og en bagt kartoffel til dine spareribs.

Coleslaw
45 min
Coleslaw
(323)
Velbekomme!
Variation

Grillede spareribs: Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensl revelsbenene og grill dem på en havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensl undervejs og server sparerib med resten af marinaden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9953 kJ / 2379 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1182 kJ / 283 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 20,6 % 14,3 g
Kulhydrat: 4,4 % 3,1 g
Fedt: 75 % 24 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser