Pulled pork er en amerikansk ret fra sydstaterne. Kødet langtidssteges, og det er forklaringen på, at det bliver så mørt, at det kan "trækkes" fra hinanden - deraf navnet Pulled pork. Her er opskriften på pulled pork marinade - kom marinaden på nakkefileten og sæt kødet 10 timer i ovnen ved 110 grader, som er pulled pork temperaturen - og lad den passe sig selv. Server pulled pork med coleslaw og/eller brug det som fyld i burger eller sandwich.
Lav din egen hjemmelavede coleslaw - passer perfekt til pulled pork.
Skal det gå hurtigere kan kødes i stedet steges ca. 4 timer ved 150° - traditionel ovn.
12620 kJ / 3016 kcal
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 37,6 % | 14,2 g |
Kulhydrat: | 7,8 % | 3 g |
Fedt: | 54,6 % | 9,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.