Pulled pork

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(99 vurderinger)

60+ min

Opskrift på pulled pork - langtidsstegt svinekød. Pulled pork bliver så mørt, at du næsten kan tygge det med øjenbrynene. Servér fx pulled pork i en burger med syltede rødløg og coleslaw.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pulled pork marinade

  • 1 dl tomatketchup
  • 1 spsk røget paprika
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1½ tsk stødt spidskommen
  • 1½ tsk groft salt

Pulled pork

  • 1 kg nakkefilet
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ½ dl vand

Lynsyltede rødløg

  • 1 rødløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 dl vand
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker

Tilbehør

  • 300 g coleslaw
  • 6 store, lune burgerboller

Pynt

  • brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pulled pork marinade

Rør ketchup, paprika, chili, koriander, spidskommen og salt sammen til en marinade.

Pulled pork

Læg kødet i et ovnfast fad. Gnid marinaden godt ind i kødet, drys med løgene og hæld vand ved. Dæk med alufolie og steg kødet midt i ovnen. Lad kødet køle let af.

Lynsyltede rødløg

Bring imens vand, eddike og sukker i kog. Kog løgringene i ca. 1 min. og tag dem af varmen.

Læg kødet på et spækbræt og riv det fra hinanden med to gafler. Fjern eventuelt fedt, brusk og sener. Kom kødet tilbage i fadet og bland det godt sammen med resterne af marinaden.

Anret pulled pork, syltede rødløg og coleslaw i burgerbollerne og server.

Stegetid

Ca. 4 timer ved 150° - traditionel ovn.

Tips

Når kødet er mørt kan du skrue ovnen op til 225° i ½ time for at få kødets overflade sprød. Du kan også tilberede kødet på grill.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag