Kartoffelmosen kan også bages i en smurt souffléform – bagetiden er ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan forberede enebærgryde og kartoffelmos nogle timer i forvejen, så det blot mangler opvarmning og bagning. Hasselnøddekernerne kan udelades.
22469 kJ / 5370 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,1 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 16,4 % | 4,6 g |
Fedt: | 61,5 % | 7,9 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 kg
Mørt grisekød i tynde strimler, fx skinkekød
|
|
6
Tørrede enebær
|
|
½ tsk
Tørret rosmarin
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
|
Evt. saucejævner
|
1 kg
Skrællede kartofler i mindre stykker
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
50 g
Smør
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
3
Æg
|
|
75 g
Hasselnøddekerner
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
900 g
Dampet broccoli
|
---|