Helt enkelt opskrift på kartoffelmos.
Kartoffelmosen kan også bages i en smurt souffléform – bagetiden er ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan forberede enebærgryde og kartoffelmos nogle timer i forvejen, så det blot mangler opvarmning og bagning. Hasselnøddekernerne kan udelades.
22654 kJ / 5414 kcal
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,9 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 16,3 % | 4,6 g |
Fedt: | 61,8 % | 8 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
Smør
|
50 g |
---|---|
Mørt grisekød i tynde strimler, fx skinkekød
|
1 kg |
Tørrede enebær
|
6 |
Tørret rosmarin
|
½ tsk |
2 dl | |
¼ liter | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
|
Evt. lys saucejævner
|
Skrællede kartofler i mindre stykker
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Smør
|
50 g |
½ dl | |
Æg
|
3 |
Hasselnøddekerner
|
75 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Dampet broccoli
|
900 g |
---|