Du kan bruge alle typer af svampe i denne skønne gryderet.
7418 kJ / 1773 kcal
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 28,4 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 7,8 g |
Fedt: | 23 % | 1,7 g |
Klassisk simreret med masser af god smag.
2
Bagekartofler i grove stykker (ca. 650 g)
|
|
---|---|
1
Knoldselleri i grove stykker (ca. 400 g)
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i skiver
|
|
1
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
|
400 g
Afpudset hjortefilet i tern (ca. 2x2 cm)
|
|
3 dl
Vildtbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
4 spsk
Lys saucejævner
|
|
100 g
Groftrevede grønkålsblade
|
|
2
Faste, syrlige æbler i både, fx ingrid marie (ca. 250 g)
|