Retten kan også laves med nakkefilet uden svær fra gris.
18828 kJ / 4500 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 27,6 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 7,1 g |
Fedt: | 47,6 % | 6,3 g |
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1¼ kg
Nakkefilet af vildsvin
|
2
Citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1
Fed hvidløg - ca. 10-12 pillede fed
|
|
1 dl
Salvieblade
|
|
1 liter
Mælk
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Vaskede aspargeskartofler
|
|
---|---|
200 g
Fennikler i tynde skiver
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|
225 g
Salat af fx, rødbedeblade, spinat og rucola
|
|
---|---|
200 g
Groft brød
|