20118 kJ / 4808 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,7 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 23,3 % | 7,2 g |
Fedt: | 51 % | 7,2 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Nakkefilet af vildsvin
|
1¼ kg |
Citroner (usprøjtede)
|
2 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Fed hvidløg - ca. 10-12 pillede fed
|
1 |
Frisk salvie
|
1 dl |
Sødmælk
|
1 liter |
Groft salt
|
1 spsk |
Friskkværnet peber
|
Vaskede aspargeskartofler
|
600 g |
---|---|
Fennikler i tynde skiver
|
200 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|
Salat af fx, rødbedeblade, spinat og rucola
|
225 g |
---|---|
Groft brød
|
200 g |