Røget makrel med grøntsager i flødesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig mad på en lun aften. Røget makrel er dejligt, men du kan også bruge røget kylling, varmrøget laks eller en helt almindelig frikadelle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 røgede makreller
  • 1 dl fintklippet purløg

Grøntsager i flødesauce

Pynt

  • fennikeltop og purløg
  • 1 kg skrubbede eller skrabede kartofler
  • eddike, fx hvid balsamico

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens makrellerne for skind og ben, del fiskene i fileter og læg dem i et fad. Drys purløg ud over makrelfileterne lige inden serveringen.

Grøntsager i flødesauce

Bring fløde tilsat salt og peber i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Kom fennikel, agurk og tomater i fløden og bring den atter i kog under forsigtig omrøring. Tag gryden af varmen og lad grøntsagerne trække under låg i ca. 1 min. Smag til.

Server de røgede makreller sammen med grøntsager i flødesauce, varme kartofler og eddike - så man evt. selv kan dryppe lidt på makrel eller grøntsager.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag