Det smager også dejligt med kogte kartofler eller spaghetti til millionbøffen.
Har du god tid, bliver millionbøffen kun bedre af at koge et par timer - før jævning. Så skal du koge ved svag varme.
8951 kJ / 2139 kcal
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 23,2 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 6,9 g |
Fedt: | 25,4 % | 1,6 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Finthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
4 dl
Oksebouillon
|
|
1
Laurbærblad
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Vand
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
Kulør
|
1 kg
Skrællede melede kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
25 g
Smør
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Agurk i meget tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
4 spsk
Lagereddike
|
|
Friskkværnet peber
|
Hakket bredbladet persille
|
---|