Det smager også dejligt med kogte kartofler eller spaghetti til millionbøffen.
Har du god tid, bliver millionbøffen kun bedre af at koge et par timer - før jævning. Så skal du koge ved svag varme.
8951 kJ / 2139 kcal
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 23,2 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 6,9 g |
Fedt: | 25,4 % | 1,6 g |
Prøv denne vegetariske "kødsauce" - den smager fantastisk!
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
4 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
Oksebouillon
|
4 dl |
Laurbærblad
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
1 dl |
Hvedemel
|
2 spsk |
Kulør
|
Skrællede melede kartofler
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Smør
|
25 g |
Mælk
|
2½ dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Agurk i meget tynde skiver (ca. 300 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Sukker
|
4 spsk |
Lagereddike
|
4 spsk |
Friskkværnet peber
|
Hakket bredbladet persille
|
---|