Lækker bønnegryde - med mexicanske undertoner.
Du kan supplere med tortillachips som tilbehør eller du kan servere chiligryden i tacoskaller.
10742 kJ / 2567 kcal
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,4 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 11,5 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Grøntsagsbouillon
|
4½ dl |
---|---|
Løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
240 g |
Smør
|
20 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
|
2 |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
500 g |
Bønner i chilisauce (ca. 425 g)
|
1 dåse |
Vand
|
1 dl |
Finthakket grøn chilipeber
|
2 tsk |
Sød chilisauce
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2½ dl | |
Stort knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grøn peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
|
1 |
---|---|
Røde peberfrugter i tern (ca. 250 g)
|
2 |
Hakket frisk kruspersille
|
1½ dl |