Chiligryde med rissalat
45 min
Fryseegnet
•
Hvis du er til det lidt hotte - så prøv chiligryde med rissalat - og smag til efter din styrke.
Ingredienser
Rissalat
4½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
3 dl
Løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
Chiligryde
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Grofthakkede løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1 dåse
Bønner i chilisauce (ca. 425 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
2 tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Dressing
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Rissalat, fortsat
1
Grøn peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i tern (ca. 250 g)
|
|
1½ dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Rissalat
Chiligryde
Dressing
Rissalat, fortsat
Du kan supplere med tortillachips som tilbehør eller du kan servere chiligryden i tacoskaller.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10722 kJ / 2563 kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,4 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 11,5 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,2 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.