Paprikagryde

Paprikagryde

1 timer Hovedret
Klassisk opskrift på paprikagryde. I denne ret har du både den tørrede, stærke paprika og den friske, søde peberfrugt - den plante som paprikaen stammer fra. Denne dejlige hjemmelavede paprikagryde består desuden af skinketern, champignon, røget bacon og piskefløde. Her foreslår vi paprikagryde med bulgur eller ris, men du kan servere det tilbehør, du har lyst til - den gode sauce kan klare det hele.
Mere inspiration

Lækker bønnegryde med mexicanske undertoner.

Velbekomme!
Klimatip

Brug stilkene fra persillen i din paprikagryde - det giver en god smag. Bind en snor omkring stilkene og tag dem op inden servering.

Variation

Brug en stærk eller røget paprika, hvis du kunne tænke dig en stærkere paprikagryde.

Tip

Du kan også bruge svinemørbrad i tern i paprikagryden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11347 kJ / 2712 kcal

Næringsindhold pr. 100g

384 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 24,3 % 5,5 g
Kulhydrat: 43 % 9,7 g
Fedt: 32,7 % 3,4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise