Paprikagryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g sorte ris

Topping

Paprikagryde

  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 100 g afdryppede grillede peberfrugter i olie
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1½ tsk røget paprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kyllingefilet i mundrette stykker
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4%
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på emballagen og hæld kogevandet fra.

Topping

Bland salatost og persille i en skål, og stil den tildækket på køl indtil servering.

Paprikagryde

Hæld tomaterne i en sigte og lad dem afdryppe. Bring tomater, grillede peberfrugter, hvidløg, røget paprika, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min. Blend blandingen, fx med en stavblender, og tilsæt kylling. Lad paprikagryden koge ved jævn varme i ca. 5 min. - til kyllingen er mør. Tilsæt Cheasy 4% og peberfrugt. Varm paprikagryden igennem og smag til. Server med topping og ris til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: