Paprikagryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

45 min

Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g sorte ris

Topping

Paprikagryde

  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 100 g afdryppede grillede peberfrugter i olie
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1½ tsk røget paprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kyllingefilet i mundrette stykker
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4%
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på emballagen og hæld kogevandet fra.

Topping

Bland salatost og persille i en skål, og stil den tildækket på køl indtil servering.

Paprikagryde

Hæld tomaterne i en sigte og lad dem afdryppe. Bring tomater, grillede peberfrugter, hvidløg, røget paprika, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min. Blend blandingen, fx med en stavblender, og tilsæt kylling. Lad paprikagryden koge ved jævn varme i ca. 5 min. - til kyllingen er mør. Tilsæt Cheasy 4% og peberfrugt. Varm paprikagryden igennem og smag til. Server med topping og ris til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag