Brug stilkene fra persillen i din paprikagryde - det giver en god smag. Bind en snor omkring stilkene og tag dem op inden servering.
Brug en stærk eller røget paprika, hvis du kunne tænke dig en stærkere paprikagryde.
Du kan også bruge svinemørbrad i tern i paprikagryden.
11720 kJ / 2801 kcal
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 9,7 g |
Fedt: | 35,8 % | 3,8 g |
Lækker bønnegryde med mexicanske undertoner.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
125 g
Bacon i tern
|
|
---|---|
400 g
Skinkekød i tern
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
3 tsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Champignoner i skiver
|
|
2
Røde peberfrugter i strimler (ca. 300 g)
|
|
10 g
Smør
|
|
4
Finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Piskefløde
|
320 g
Grov bulgur eller ris
|
---|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
---|