Hot bønnegryde med pico de gallo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

Uhm! Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips.

Ingredienser

Antal portioner

Pico de gallo

  • 400 g cherrytomater i kvarte
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 1 spsk finthakket grøn chilipeber
  • 1½ spsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 3 dl friske korianderblade

Pynt

  • tørret chiliflage

Sådan gør du

Sådan gør du

Pico de gallo

Bland alle ingredienserne sammen, bortset fra koriander. Stil salaten tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Vend korianderbladene i lige inden serveringen og smag til.

Kom bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af. Kom sauce, bønner, majskerner, peberfrugt og krydderier i en tykbundet gryde og bring det i kog. Lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. - rør jævnligt. Smag til.

Kom bønnegryden i en skål og server den med iskold fraiche, tortillachips og pico de gallo.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: