Lyst til mere flirten med mexicansk inspiration?
Det er forskelligt, hvor spicy/hot man foretrækker sin bønnegryde. Du kan selvfølgelig skrue op for chilien både i pico de galloen og i bønnegryden. Er der stadig trang til mere - så drys chiliflager på.
8480 kJ / 2027 kcal
318 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 18,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 11,1 g |
Fedt: | 22,1 % | 1,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Cherrytomater i kvarte
|
400 g |
---|---|
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
1 |
Finthakket grøn chilipeber
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1½ spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Frisk koriander
|
3 dl |
Bønner, fx sorte bønner og kidneybønner (ca. 800 g)
|
2 dåser |
---|---|
Hakkede tomater med hvidløg (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Frosne majskerner
|
300 g |
Grønne peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
3 |
Koncentreret grøntsagsfond eller bouillonpulver
|
1 spsk |
Tørrede chiliflager
|
1 tsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2 dl | |
Tortillachips med salt
|
100 g |