Hot bønnegryde med pico de gallo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Uhm! Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pico de gallo

  • 400 g cherrytomater i kvarte
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 1 spsk finthakket grøn chilipeber
  • 1½ spsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 3 dl friske korianderblade

Pynt

  • tørret chiliflage

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pico de gallo

Bland alle ingredienserne sammen, bortset fra koriander. Stil salaten tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Vend korianderbladene i lige inden serveringen og smag til.

Kom bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af. Kom sauce, bønner, majskerner, peberfrugt og krydderier i en tykbundet gryde og bring det i kog. Lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. - rør jævnligt. Smag til.

Kom bønnegryden i en skål og server den med iskold fraiche, tortillachips og pico de gallo.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag