Ca. 25 min. ved 200 grader - varmluft.
Du kan bruge de grøntsager du har lyst til, og har du ikke nok i grøntsagsskuffen, kan du supplere med frosne. Ønsker du en vegetarisk version, kan du erstatte kyllingen med en dåse drænede butter beans. Kan du lide spicy mad, kan du tilsætte frisk eller tørret chili til saucen. Har du en rest bacon, kan du stege det sprødt og blande med persillen som ekstra topping.
10310 kJ / 2464 kcal
447 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 25,6 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 12,6 g |
Fedt: | 26,6 % | 3,2 g |
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
10 g
Smør eller lidt olie
|
|
2
Løg, finthakket
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
1
Rød chilipeber, finthakket
|
|
750 g
Blandede grøntsager i grove stykker (fx rød peberfrugt, porre og squash)
|
|
400 g
Flåede tomater
|
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
1 dl
Piskefløde, madlavningsfløde eller mælk
|
|
1½ tsk
Tørret timian
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
320 g
Perlebyg eller ris - koges efter anvisning på pakken
|
|
---|---|
1 håndfuld
Persille
|