Lyst til mere kylling i fad?
Du kan bruge de grøntsager du har lyst til, og har du ikke nok i grøntsagsskuffen, kan du supplere med frosne. Kan du lide spicy mad, kan du tilsætte frisk eller tørret chili til saucen. Har du en rest bacon, kan du stege det sprødt og blande med persillen som ekstra topping.
10370 kJ / 2478 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 25,5 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 12,5 g |
Fedt: | 26,4 % | 3,2 g |
Kyllingeinderfileter
|
300 g |
---|---|
Smør eller lidt olie
|
10 g |
Løg, finthakket
|
2 |
Fed hvidløg, finthakket
|
2 |
Rød chilipeber, finthakket
|
1 |
Blandede grøntsager i grove stykker (fx rød peberfrugt, porre og squash)
|
750 g |
Flåede tomater
|
400 g |
Buko® Pikant
|
200 g |
Piskefløde, madlavningsfløde eller mælk
|
1 dl |
Tørret timian
|
1½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Perlebyg eller ris - koges efter anvisning på pakken
|
320 g |
---|---|
Frisk persille
|
1 håndfuld |