Morgenmadspizza med æg og bacon
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Hjemmelavet pizza med æg til morgenmad – så lækkert og en perfekt start på en god feriedag. Her får du den perfekte morgenmadspizza - nemlig pizza med æg og bacon - lige præcis med de klassiske elementer: tomat, ost, æg, bacon og purløg. Du finder how-to i bunden af opskriften på pizza med æg.
Ingredienser
Pizza med æg
1
Koldhævet pizzadej, se opskrift i link (ca. 750 g)
|
---|
100 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
200 g
Cherrytomater
|
|
50 g
Stegt bacon
|
|
¼ bundt
Fintsnittet purløg
|
|
4
Æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Bagetid:
5-7 min. ved 350° - grill eller 8-12 min. ved 275° - varmluftsovn
Pizza med æg
Er du til mad, der smager af noget, så kan du udskifte mozzarella osten med texmex ost - eller selv tilsætte chili.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11768 kJ / 2813 kcal
Næringsindhold pr. 100g
847 kJ / 202 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18,2 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 51 % | 25,4 g |
Fedt: | 30,8 % | 7 g |
Relateret video
Langtidshævet pizzadej
Få opskriften på en nem og sprød pizzadej – som du kan rulle ud med hænderne. Se mere på arla.dk/madløjer