Koldhævet pizzadej

Koldhævet pizzadej

60+ min
Koldhævet pizzadej er udviklet, så du får de sprødeste pizzaer. Pizzadejen skal langtidshæve på køl i min. 12 timer - og gerne mere. Du kan med fordel lave dejen flere dage i forvejen, da den koldhævede pizzadej udvikler mere smag og gluten. Vi ælter pizzadejen i en røremaskine, så dejen udvikler et godt og stærkt glutennetværk. Det er med til at skabe en perfekt, luftig pizzabund med flotte luftbobler. Den koldhævede pizzadej er nem at arbejde med, og du får de lækreste og sprødste pizzaer.
Mere inspiration

Her får du en opskrift på pizza med kartoffel - men søg på pizza, og du vil få mange flere ideer.

Kartoffelpizza
30 min
Kartoffelpizza
(30)
Velbekomme!
Bemærk

Har du brug for inspiration til fyld på pizzaer er der masser af ideer at hente her: pizza

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7171 kJ / 1714 kcal

Næringsindhold pr. 100g

912 kJ / 218 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 13,1 % 7 g
Kulhydrat: 72,6 % 38,9 g
Fedt: 14,3 % 3,5 g

Ingredienser