Ny

Surdejspizza

Hovedret

Surdejspizza er en rigtig gourmet pizza. God mad kan tage sin tid at lave, og det gør en surdejspizza, så vær opmærksom på, at du skal starte i god tid - faktisk dagen før. Du kan variere fyldet på din surdejspizza som du har lyst og fantasi til - men har vi valgt en enkelt hvid version med frisk mozzarella, tomat, basilikum og lækker italiensk pølse. Du kan bruge opskriften på selve dejen til surdejspizza og få inspiration til fyldet ved at søge på pizza her på sitet.

Surdejspizza
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12881 kJ / 3079 kcal

Energifordeling:
Fiber: 9,8 g
Protein: 15,7 %
Kulhydrat: 37,9 %
Fedt: 46,4 %
Tilberedningstip

Hvis du lader den færdige dej stå på køl i en eller to dage, bliver din surdejspizza endnu bedre.

Tilberedningstip

Du bestemmer selv dit fyld, men vær opmærksom på ikke at komme for meget på, da bunden er for tynd til at bære for meget fyld.

Ingredienser