Ca. 8 min. ved 275° - varmluft.
Hvis du lader den færdige dej stå på køl i en eller to dage, bliver din surdejspizza endnu bedre.
Du bestemmer selv dit fyld, men vær opmærksom på ikke at komme for meget på, da bunden er for tynd til at bære for meget fyld.
14241 kJ / 3404 kcal
882 kJ / 211 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14,8 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 34 % | 17,6 g |
Fedt: | 51,2 % | 12,2 g |
75 g
Ølandshvedemel
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
1½ dl
Vand
|
5 g
Gær
|
|
---|---|
½ dl
Creme fraiche
|
|
300 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
12 skiver
God italiensk spegepølser
|
|
4
Tomater i tynde skiver
|
|
2
Friske mozzarella oste i skiver (ca. 250 g)
|
|
Frisk basilikum
|