Hvis du lader den færdige dej stå på køl i en eller to dage, bliver din surdejspizza endnu bedre.
Du bestemmer selv dit fyld, men vær opmærksom på ikke at komme for meget på, da bunden er for tynd til at bære for meget fyld.
12829 kJ / 3066 kcal
825 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,8 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 18,3 g |
Fedt: | 46,5 % | 10,4 g |
Ølandshvede
|
75 g |
---|---|
1 dl | |
Vand
|
1½ dl |
Tipo 00 hvedemel
|
300 g |
---|---|
½ dl | |
Surdej fra dagen før
|
|
Gær
|
5 g |
Groft salt
|
1 tsk |
2 dl | |
God italiensk spegepølse
|
12 skiver |
Tomater i tynde skiver
|
4 |
Friske mozzarella oste i skiver
|
250 g |
Friske basilikum
|