Pizzadej - Opskrifter - Arla

Pizzadej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(356 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv denne opskrift på en nem pizzadej. Og lav eventuelt ekstra pizzabunde til fryseren - så har du nem aftensmad til en travl hverdag!

Ingredienser

4 pizzaer pr. portion

Antal portioner

Pizzadej

  • 25 g gær
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Smuldr gæren og opløs den i vandet. Tilsæt olie, mel og salt. Ælt dejen blank og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted. Lad dejen hæve til dobbeltstørrelse - det tager ca. 1 time. Del dejen i 4 portioner og rul de 4 dejstykker tyndt ud til 4 pizzabunde (ca. 25 cm i diameter). Læg pizzabundene på plader med bagepapir og kom fyld på. Bag pizzaerne i ovnen 2 ad gangen - til bundene er sprøde og fyldet er gyldent.

Tips

Pizzabundene kan fryses - læg bagepapir imellem bundene og pak dem i en stor frysepose. Lad pizzabundene tø op i køleskabet og lad dem efterfølgende hæve ca. 15 min. på køkkenbordet.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: