Pizzadej

60+ min

Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv denne opskrift på en nem pizzadej. Og lav eventuelt ekstra pizzabunde til fryseren - så har du nem aftensmad til en travl hverdag!

Pizzadej
Serveringsforslag

Prøv denne opskrift på hjemmelavet tomatsauce til din pizza.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2778 kJ / 664 kcal

Energifordeling:
Fiber: 6,8 g
Protein: 13,6 %
Kulhydrat: 73,5 %
Fedt: 12,9 %
Frysetip

Pizzabundene kan fryses - læg bagepapir imellem bundene og pak dem i en stor frysepose. Lad pizzabundene tø op i køleskabet og lad dem efterfølgende hæve ca. 15 min. på køkkenbordet.

Tip

Du kan skifte ca. 50 g af pizzamelet ud med fuldkornsmel, fx grahamsmel, hvis du vil have en lidt grovere dej. Du kan lave en koldhævet dej og lade den hæve i køleskabet i 8-10 timer – brug koldt vand og kun 5 g gær.

Ingredienser