Pizzadej

60+ min

Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv denne opskrift på en nem pizzadej. Dej til pizza skal hæve, så det kræver god tid med mindre, du har forberedt dig. Skal det være hurtigt en anden dag - så læg et lager af ubagte pizzabunde i fryseren. Så kan du få hurtig og hjemmelavet pizza til aftensmad på en travl hverdag!

Pizzadej
Serveringsforslag

Prøv denne opskrift på hjemmelavet tomatsauce til din pizza.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2778 kJ / 664 kcal

Energifordeling:
Fiber: 6,8 g
Protein: 13,6 %
Kulhydrat: 73,5 %
Fedt: 12,9 %
Frysetip

Pizzabundene kan fryses - læg bagepapir imellem bundene og pak dem i en stor frysepose. Lad pizzabundene tø op i køleskabet og lad dem efterfølgende hæve ca. 15 min. på køkkenbordet.

Tip

Du kan skifte ca. 50 g af pizzamelet ud med fuldkornsmel, fx grahamsmel, hvis du vil have en lidt grovere dej. Du kan lave en koldhævet dej og lade den hæve i køleskabet i 8-10 timer – brug koldt vand og kun 5 g gær.

Ingredienser