Pizzadej

Pizzadej

60+ min
Fryseegnet
Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv denne opskrift på en nem pizzadej. Dej til pizza skal hæve, så det kræver god tid med mindre, du har forberedt dig. Skal det være hurtigt en anden dag - så læg et lager af ubagte pizzabunde i fryseren. Så kan du få hurtig og hjemmelavet pizza til aftensmad på en travl hverdag!
Mere inspiration

Prøv denne opskrift på hjemmelavet tomatsauce til din pizza.

Velbekomme!
Frysetip

Pizzabundene kan fryses - læg bagepapir imellem bundene og pak dem i en stor frysepose. Lad pizzabundene tø op i køleskabet og lad dem efterfølgende hæve ca. 15 min. på køkkenbordet.

Tips

Du kan skifte ca. 50 g af pizzamelet ud med fuldkornsmel, fx grahamsmel, hvis du vil have en lidt grovere dej.

Tips

Vil du lave 2 mindre pizzabunde, så skal de ca. være 25 cm i diameteren.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

748 kJ / 748 kcal

Næringsindhold pr. 100g

849 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 13,7 % 6,8 g
Kulhydrat: 74,4 % 37,2 g
Fedt: 11,9 % 2,7 g

Ingredienser