Calzone

Calzone

60+ min Hovedret
Calzone er en variant af pizza og stammer fra Napoli. En calzone er typisk fyldt med mozarella og ricotta. Her har vi brugt en klassisk flødeost i stedet for ricotta - og rørt den med frisk basilikum. Du kan variere osten som du vil - nyd en dejlig sprød calzone pizza med blødt og varmt fyld. Det smager dejligt og gør noget godt for konsistensen at kombinere forskellige oste. Servér pesto eller lun tomatsauce til din hjemmelavede calzone.
Mere inspiration

Server dine lune calzone med en smagfuld pesto ...

Pesto
45 min
Pesto
(155)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Server dine calzone med tomatsauce, pesto eller en rucolasalat vendt med olivenolie.

Brug en rest

Fyld din calzone med en rest kødsauce - det er en kendt take away klassiker herhjemme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12223 kJ / 2921 kcal

Næringsindhold pr. 100g

900 kJ / 215 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 22,5 % 11,9 g
Kulhydrat: 41,5 % 21,9 g
Fedt: 36 % 8,8 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise