12-14 min. ved 275° - traditionel ovn.
Server dine calzone med tomatsauce, pesto eller en rucolasalat vendt med olivenolie.
Fyld din calzone med en rest kødsauce - det er en kendt take away klassiker herhjemme.
12582 kJ / 3007 kcal
927 kJ / 222 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 22,2 % | 12,1 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 22,1 g |
Fedt: | 37,2 % | 9,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
100 g
Kogt, røget skinke, fx prosciutto i skiver
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|