Calzone

Calzone

60+ min Hovedret

Calzone er en variant af pizza og stammer fra Napoli. En calzone er typisk fyldt med mozarella og ricotta. Her har vi brugt en klassisk flødeost i stedet for ricotta - og rørt den med frisk basilikum. Du kan variere osten som du vil - nyd en dejlig sprød calzone pizza med blødt og varmt fyld. Det smager dejligt og gør noget godt for konsistensen at kombinere forskellige oste. Servér pesto eller lun tomatsauce til din hjemmelavede calzone.

Mere inspiration

Server dine lune calzone med en smagfuld pesto ...

Velbekomme!
Serveringsforslag

Server dine calzone med tomatsauce, pesto eller en rucolasalat vendt med olivenolie.

Brug en rest

Fyld din calzone med en rest kødsauce - det er en kendt take away klassiker herhjemme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11518 kJ / 2753 kcal

Næringsindhold pr. 100g

882 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 22,9 % 11,9 g
Kulhydrat: 39,2 % 20,3 g
Fedt: 37,9 % 9 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser