Pesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(133 vurderinger)

45 min

Kan pifte mange retter op - lav den selv og få en intens smag af basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 2 dl olivenolie
  • 1½ spsk pinjekerner
  • 1 stort pillet fed hvidløg
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • ½ tsk fint salt
  • 1½ liter friske basilikumblade med bløde stilke (ca. 75 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom olie, pinjekerner, hvidløg, ost og salt i e blender. Blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt basilikumblade med stilke og blend igen ved langsomste hastighed i ca. 30 sek. Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Tips

Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din nykogte pasta.
Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 1 uge. Hæld evt. lidt ekstra olie på hvis der mangler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 93 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag