Ca. 1 time ved 200° - varmluft.
Når du skal skære rodfrugterne i tynde skiver, kan det være nemmere at lægge dem mellem skafterne på to trægrydeskeer - på den måde skærer du ikke helt igennem rodfrugt eller kartoffel og de ligger bedre fast.
Hasselback er dejligt tilbehør til et godt stykke kød sammen med fx sauce og kartofler (evt. også ovnbagte). Du kan også servere hasselback rodfrugterne som grøn hverdagsmad til 4 personer, fx sammen med hummus og en grøn salat drysset med salte mandler.
4611 kJ / 1102 kcal
297 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 11,8 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 56 % | 9,8 g |
Fedt: | 32,2 % | 2,6 g |
Hummus smager dejligt sammen med hasselback rodfrugterne.