En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.
Sådan gør du
Skyrdressing
Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.
Energiindhold for hele retten:
3090 kJ / 739 kcal
Næringsindhold pr. 100g
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
3,7 g
Protein:
25 %
3,7 g
Kulhydrat:
67,8 %
10 g
Fedt:
7,2 %
0,5 g
Ingredienser
Skyrdressing
2 dl
Skyr naturel
1 spsk
Sød chilisauce
1 tsk
Akaciehonning
1
Lille knust fed hvidløg
½ tsk
Groft salt
Hertil
1 kg
Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri