Bagte rodfrugter med skyrdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Skyrdressing

Hertil

  • 1 kg bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyrdressing

Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag