Bagte rodfrugter med skyrdressing

Bagte rodfrugter med skyrdressing

45 min
En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.

Sådan gør du

Skyrdressing
  • Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3090 kJ / 739 kcal

Næringsindhold pr. 100g

251 kJ / 60 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 25 % 3,7 g
Kulhydrat: 67,8 % 10 g
Fedt: 7,2 % 0,5 g

Ingredienser

Skyrdressing
2 dl
Sød chilisauce
1 spsk
Akaciehonning
1 tsk
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Hertil
Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri
1 kg