Spinatpandekager med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(48 vurderinger)

30 min

Spinatpandekager med kylling, mozzarella og masser af grønt. De grønne spinatpandekager kan hurtigt blive en favorit på aftenbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Spinatpandekager - 8 stk.

  • 3 dl minimælk
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 75 g babyspinatblade
  • 3 æg
  • ½ tsk groft salt
  • 10 g smør - til stegning

Dressing

Bolsjebedesalat

  • 3 skrællede bolsjebeder i fine stave (ca. 200 g)
  • 200 g halverede røde og gule cherrytomater
  • 25 g babyspinatblade
  • 1 rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 rød chilipeber i ringe
  • ½ dl skyllede, friske korianderblade
  • 10 g smør
  • 500 g kyllingefilet
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatpandekager - 8 stk.

Blend mælk, mel, spinat, æg og salt i ca. 1 min. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel ¾ dl dej i panden og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen og gentag med resten af pandekagerne.

Dressing

Rør kvark og chilisauce sammen i en skål og stil den tildækket i køleskabet. Smag til.

Bolsjebedesalat

Bland bolsjebeder, tomater, spinat, rødløg, chili og koriander sammen i en skål.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 4 min. på hver side. Tag kødet af varmen og flå det i mindre stykker med to gafler. Fordel kyllingekød og mozzarella på den ene halvdel af de lune spinatpandekager - lad mozzarellaen smelte let. Læg bolsjebedesalaten herpå. Fold spinatpandekagerne let sammen, drys med peber og server med skyrdressing til.

Hold spinatpandekagerne varme

Ca. 75° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: