Prøv denne lækre opskrift på hjemmelavede madpandekager....
Du kan smage dressingen til med kvark i stedet for chilisauce og tilføje stegt bacon til fyldet. Udskift evt. koriander med persille. Du kan bruge cremefraiche, skyr eller ymer, hvis du ikke har kvark.
11568 kJ / 2765 kcal
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 31 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 12,5 g |
Fedt: | 32,6 % | 5,1 g |
Spinatpandekager med fyld af kylling, ost, lækker salat og dressing. Ikke nok med at pandekagerne er grønne af spinat - pandekagerne indeholder også masser af andre skønne grøntsager og er en fornøjelse for både mave og øjne. Grønne madpandekager med spinat går sin sejrsgang og denne opskrift på spinatpandekager med kylling kan hurtigt blive en favorit på aftenbordet.
Mælk
|
3 dl |
---|---|
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Babyspinatblade
|
75 g |
Æg
|
3 |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør - til stegning
|
10 g |
2½ dl | |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Skrællede gule beder og/eller bolsjebeder i fine stave
|
3 |
---|---|
Halverede røde og gule cherrytomater
|
200 g |
Babyspinatblade
|
25 g |
Rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
|
1 |
Rød chilipeber i ringe
|
1 |
Frisk koriander
|
½ dl |
Smør
|
10 g |
---|---|
Kyllingefilet
|
500 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
---|---|
Friskkværnet peber
|