Spinatpandekager med kylling

Spinatpandekager med kylling

30 min Hovedret

Spinatpandekager med fyld af kylling, ost, lækker salat og dressing. Ikke nok med at pandekagerne er grønne af spinat - pandekagerne indeholder også masser af andre skønne grøntsager og er en fornøjelse for både mave og øjne. Grønne madpandekager med spinat går sin sejrsgang og denne opskrift på spinatpandekager med kylling kan hurtigt blive en favorit på aftenbordet.

Mere inspiration

Lyst til flere madpandekager?

Velbekomme!
Variation

Du kan smage dressingen til med kvark i stedet for chilisauce og tilføje stegt bacon til fyldet. Udskift evt. koriander med persille. Du kan bruge cremefraiche, skyr eller ymer, hvis du ikke har kvark.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9572 kJ / 2288 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 37,6 % 10,6 g
Kulhydrat: 31,7 % 9 g
Fedt: 30,7 % 4 g
Relateret video
Spinatpandekager med kylling

Ingredienser