Spinatpandekagerne smager godt med alle slags salat og grøntsager, så det er en fin "tøm køleskabet" ret.
7055 kJ / 1686 kcal
433 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 34,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 40,5 % | 10,3 g |
Fedt: | 25,2 % | 3 g |
De lækreste spinatpandekager med kål, kylling og dressing.
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør - til stegning
|
2½ dl
Skyr naturel, fraiche eller græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk
Sød chilisauce
|
300 g
Stegt kyllingekød
|
|
---|---|
300 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
25 g
Babyspinatblade
|
|
Evt. korianderblade
|