Spinatpandekager med kylling

Spinatpandekager med kylling

30 min Hovedret

Spinatpandekager med fyld af kylling, mozzarella, lækker salat og dressing. Ikke nok med at det er grønne pandekager - de indeholder også masser af grøntsager og er en fornøjelse for både mave og øjne. Grønne madpandekager med spinat går sin sejrsgang og denne opskrift på spinatpandekager med kylling kan hurtigt blive en favorit på aftenbordet.

Mere inspiration

Lyst til flere madpandekager?

Velbekomme!
Variation

Du kan smage dressingen til med kvark i stedet for chilisauce og tilføje stegt bacon til fyldet. Udskift evt. koriander med persille. Du kan bruge cremefraiche, skyr eller ymer, hvis du ikke har kvark.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9988 kJ / 2387 kcal

Næringsindhold pr. 100g

457 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 36,5 % 9,8 g
Kulhydrat: 33,7 % 9 g
Fedt: 29,8 % 3,7 g

Ingredienser