9619 kJ / 2299 kcal
404 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 16,7 % | 4 g |
Kulhydrat: | 66,2 % | 15,7 g |
Fedt: | 17,1 % | 1,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg i tern (ca. 200 g)
|
|
100 g
Tørrede røde linser (ca. 2½ dl)
|
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
3 dl
Vand
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
300 g
Skrællede søde kartofler i tern
|
|
1
Rød peberfrugt i korte strimler (ca. 150 g)
|
|
100 g
Rosiner
|
|
2 tsk
Stødt chili
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
160 g
Bulgur - koges
|
|
---|---|
1½ dl
Blade af bredbladet persille
|
|
2 dl
Fraiche
|