Blomkålscurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Blomkålscurry

  • 1 tsk rapsolie
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 spsk rød karrypasta
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 300 g kartofler i mindre stykker
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 400 ml)
  • 300 g blomkål i små buketter

Stegt queso fresco

  • 1 tsk rapsolie
  • 250 g Arla® Puck salatost i blok i mindre stykker

Blomkålscurry (fortsat)

  • 1 dåse skyllede, afdryppede kikærter i saltlage (ca. 240 g)
  • 2 tomater i tern (ca. 200 g)

Tilbehør

  • 3 dl friske korianderblade
  • 240 g lune naanbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blomkålscurry

Varm olien i en sauterpande. Tilsæt løg og hvidløg og steg ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. eller til de er klare. Tilsæt ingefær, karrypasta, salt, gurkemeje, kartofler og kokosmælk og lad det koge ved svag varme under låg i ca. 15 min. - eller til kartoflerne er knap møre. Rør af og til. Tilsæt blomkål og kog i yderligere ca. 5 min.

Stegt queso fresco

Varm olien i en pande. Steg ostenstykkerne gyldne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tag dem af varmen.

Blomkålscurry (fortsat)

Tilsæt kikærter og tomater til curryen og kog retten igennem i ca. 2 min. Smag til. Kom den stegte ost på toppen, drys med korianderblade og server direkte fra panden med naanbrød.

Tip

Stegeskorpen giver god smag til paneer, men du behøver ikke stege paneer; du kan tilsætte den, som den er.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag