Blomkålscurry

Blomkålscurry

45 min Hovedret
Dejlig krydret indisk inspireret blomkålscurry, der smager og varmer. Blomkålscurry indeholder blomkål, kokosmælk, kartofler, kikærter og tomater - og er toppet op med stegt ost. Blomkålscurryens dejlige krydrede smag kommer fra rød karrypasta og ingefær - og den smukke farve har sin forklaring i gurkemejen. Oftest serveres der ris til curry, men til denne blomkålscurry rækker det med lune naanbrød og en håndfuld koriander.
Mere inspiration

Her er opskriften på hjemmelavede naanbrød, hvis du har lyst til selv at bage.

Naanbrød
20 min
Naanbrød
(35)
Velbekomme!
Tip

I stedet for 1 tsk stødt gurkemeje kan du bruge 2 tsk fintrevet frisk gurkemeje. Vær opmærksom på at frisk gurkemeje smitter meget af, så brug evt. engangshandsker når du skræller og river.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2450 kJ / 2450 kcal

Næringsindhold pr. 100g

423 kJ / 101 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 16,5 % 4,1 g
Kulhydrat: 51,6 % 12,8 g
Fedt: 31,9 % 3,6 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser