Maskeret blomkål er en lækker sommerlig ret, der typisk blev serveret som gæsteret i 1970’erne og 80’erne, hvor rejer stadig var forbeholdt særlige lejligheder. Maskeret blomkål serveres her med en kold cremefraiche sauce, med karse, syltet rød peberfrugt og krydderier. Maskeret blomkål er særdeles velegnet på et buffebord, men er også smuk at servere som en forret eller til en frokost på terrassen.
Det smager så skønt med hjemmebagt flutes til det maskerede blomkål.
Det maskerede blomkål kan også serveres lunt - læg da cremefraichesaucen på lige før serveringen, den kan godt finde på at løbe lidt....
4772 kJ / 1140 kcal
184 kJ / 44 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 25,2 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 4,3 g |
Fedt: | 35,1 % | 1,7 g |