Maskeret blomkål

Maskeret blomkål

30 min Forret Frokost
Maskeret blomkål er en lækker sommerlig ret, der typisk blev serveret som gæsteret i 1970’erne og 80’erne, hvor rejer stadig var forbeholdt særlige lejligheder. Maskeret blomkål serveres her med en kold cremefraiche sauce, med karse, syltet rød peberfrugt og krydderier. Maskeret blomkål er særdeles velegnet på et buffebord, men er også smuk at servere som en forret eller til en frokost på terrassen.
Mere inspiration

Det smager så skønt med hjemmebagt flutes til det maskerede blomkål.

Flutes
60+ min
Flutes
(78)
Velbekomme!
Tip

Det maskerede blomkål kan også serveres lunt - læg da cremefraichesaucen på lige før serveringen, den kan godt finde på at løbe lidt....

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4772 kJ / 1140 kcal

Næringsindhold pr. 100g

184 kJ / 44 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 25,2 % 2,7 g
Kulhydrat: 39,7 % 4,3 g
Fedt: 35,1 % 1,7 g

Ingredienser