Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.
Grøntsagsfadet giver både grøntsager og sauce. Server det fx sammen med kød og kartofler eller brød. Eller med nykogt spaghetti som en vegetarisk ret.
Grøntsagsfadet er en rigtig tøm-grøntsagsskuffen-ret. Stort set alle grøntsager egner sig i fadet, så du kan bruge lige det du har. Hvis du bruger kartofler, er du nødt til at forkoge dem 10-15 min.
2816 kJ / 673 kcal
88 kJ / 21 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 35,5 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 32,7 % | 1,7 g |
Fedt: | 31,8 % | 0,8 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
700 g
Blandede grøntsager i grove stykker, fx broccoli, gulerødder, grønne bønner, rød peberfrugt, blomkål, porrer eller squash
|
|
---|---|
2 liter
Kogende vand
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian eller 2 tsk tørret
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Let mornaysauce
|