En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et lille skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny. Pasta med tomatsauce, er bare en af favoritterne på middagsbordet i mange familier. Og vil I spise grønt i hverdagen, er denne ret et godt bud. For pasta med tomatsauce er bare helt sin egen og ikke en efterligning af noget med kød. Og I for ovenikøbet ekstra grøntsager, da spaghettien er blandet med squashspaghetti.
Vil du have inspiration til flere grønne pastaretter?
Vil I have ekstra smag på retten, smager det også dejligt med oliven eller pesto på toppen. Du kan bruge Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% eller 15% i stedet for piskefløde.
7999 kJ / 1912 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 57,9 % | 12,5 g |
Fedt: | 26,1 % | 2,6 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.