Vil I have ekstra smag på retten, smager det også dejligt med oliven eller pesto på toppen. Du kan bruge Arla Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% eller 15% i stedet for piskefløde.
7862 kJ / 1879 kcal
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,9 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 58,3 % | 12,4 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
½ spsk
Æblecidereddike
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti, fuldkorn eller hvid
|
|
2
Grønne squash (ca. 400 g)
|
Frisk basilikum
|
---|
Høvlet Parmigiano Reggiano
|
---|