Pasta med cremet tomatsauce

Pasta med cremet tomatsauce

30 min Hovedret

En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et lille skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny. Pasta med tomatsauce, er bare en af favoritterne på middagsbordet i mange familier. Og vil I spise grønt i hverdagen, er denne ret et godt bud. For pasta med tomatsauce er bare helt sin egen og ikke en efterligning af noget med kød. Og I for ovenikøbet ekstra grøntsager, da spaghettien er blandet med squashspaghetti.

Mere inspiration

Vil du have inspiration til flere grønne pastaretter?

Velbekomme!
Tips

Vil I have ekstra smag på retten, smager det også dejligt med oliven eller pesto på toppen. Du kan bruge Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% eller 15% i stedet for piskefløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7108 kJ / 1699 kcal

Næringsindhold pr. 100g

334 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 13,4 % 2,6 g
Kulhydrat: 64,6 % 12,7 g
Fedt: 22 % 2 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser