Pasta med cremet tomatsauce

Pasta med cremet tomatsauce

30 min Hovedret
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et lille skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Arla Karolines Køkken® af Emma Martiny. Pasta med tomatsauce, er bare en af favoritterne på middagsbordet i mange familier. Og vil I spise grønt i hverdagen, er denne ret et godt bud. For pasta med tomatsauce er bare helt sin egen og ikke en efterligning af noget med kød. Og I for ovenikøbet ekstra grøntsager, da spaghettien er blandet med squashspaghetti.
Mere inspiration

Vil du have inspiration til flere grønne pastaretter?

Svampe-carbonara
30 min
Svampe-carbonara
(45)
Velbekomme!
Tips

Vil I have ekstra smag på retten, smager det også dejligt med oliven eller pesto på toppen. Du kan bruge Arla Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% eller 15% i stedet for piskefløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7999 kJ / 1912 kcal

Næringsindhold pr. 100g

367 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 16 % 3,5 g
Kulhydrat: 57,9 % 12,5 g
Fedt: 26,1 % 2,6 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise