Syltede grønne tomater er så oplagt at lave, når drivhussæsonen går på hæld, og der hænger en gruppe grønne tomater, der ikke når at modne. De grønne tomater kan sagtens bruges, fx som her, hvor de bliver syltet på to forskellige måder. Syltede grønne tomater har mange anvendelsesmuligheder, de er fantastiske i salater, smager godt som tilbehør til ost, og de er dejlige på et stykke smørrebrød. Syltede grønne tomater gør sig i det hele taget godt alle de steder, hvor maden trænger til et frisk, knasende og let syrlig indslag. Og hvis du holder den gode hygiene, kan dine syltede grønne tomater holde rigtig længe.
Når det er sæson for at sylte - så kast dig over rødbederne....
Du kan smagssætte dine syltede grønne tomater på mange måder. Prøv fx med kardemommekapsler og krondild. Eller sylt dem sammen med rødløg, på den måde får du to lækre syltninger i samme glas.
22503 kJ / 5378 kcal
726 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 1,9 % | 0,8 g |
Kulhydrat: | 96,7 % | 41,3 g |
Fedt: | 1,4 % | 0,3 g |