Syltede grønne tomater
Ny

Syltede grønne tomater

60+ min Tilbehør

Syltede grønne tomater er så oplagt at lave, når drivhussæsonen går på hæld, og der hænger en gruppe grønne tomater, der ikke når at modne. De grønne tomater kan sagtens bruges, fx som her, hvor de bliver syltet på to forskellige måder. Syltede grønne tomater har mange anvendelsesmuligheder, de er fantastiske i salater, smager godt som tilbehør til ost, og de er dejlige på et stykke smørrebrød. Syltede grønne tomater gør sig i det hele taget godt alle de steder, hvor maden trænger til et frisk, knasende og let syrlig indslag. Og hvis du holder den gode hygiene, kan dine syltede grønne tomater holde rigtig længe.

Mere inspiration

Når det er sæson for at sylte - så kast dig over rødbederne....

Velbekomme!
Tip

Du kan smagssætte dine syltede grønne tomater på mange måder. Prøv fx med kardemommekapsler og krondild. Eller sylt dem sammen med rødløg, på den måde får du to lækre syltninger i samme glas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22463 kJ / 5369 kcal

Næringsindhold pr. 100g

726 kJ / 174 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 1,9 % 0,8 g
Kulhydrat: 96,8 % 41,3 g
Fedt: 1,3 % 0,3 g

Ingredienser