Syltede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Det er nemt og hurtigt at gemme sommerens høst af grøntsager ved at sylte dem. Lav fx dine egne syltede tomater - og nyd dem hele året rundt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

Syltede tomater

  • ½ dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1½ dl vand
  • ⅛ tsk hele spidskommen
  • 12 afskallede perleløg
  • 12 cherrytomater

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede tomater og perleløg

  1. Kom eddike, sukker, vand og spidskommen i en gryde. Kog lagen op og tilsæt perleløg og lad dem koge med i 10 min. ved svag varme.
  2. Tag gryden af varmen og lad lagen køle let af.
  3. Overhæl tomaterne med kogende vand og tag dem op efter ca. 30 sek. Pil skindet af tomaterne.
  4. Hæld lagen i et sylteglas og tilsæt tomaterne.
  5. Opbevar de syltede tomater tildækket på køl.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2104 kJ / 501 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 92,3 %
  • Fedt: 2,6 %
  • Alkohol: 0,1 %

Print

Andre gode forslag