Æggekage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(71 vurderinger)

45 min

Nem æggekage i pande. En gammeldags æggekage er bare det bedste som lun frokostret eller som en gang hurtig aftensmad. Denne opskrift er med bacon og tomater - lækkert tilbehør til hjemmelavet æggekage.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æggekage

  • 125 g bacon - stegt
  • 150 g cherrytomater skåret i halve

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Pisk æg, fløde og vand sammen i en skål. Tilsæt persille, salt og peber.
  2. Lad smørret smelte i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  3. Hæld æggeblandingen i panden og skru ned til meget svag varme. Skub forsigtigt i blandingen, til den begynder at stivne - det tager ca. 5 min.
  4. Læg låg på panden og bag æggekagen færdig i 12-15 min.
  1. Fordel bacon og tomater på æggekagen og pynt med persille. Server æggekagen med rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag