Varier din æggekage med de krydderurter og/eller krydderier du bedst kan lide. Har du fx prøvet med chili i æggemassen? Har du rester af pølse, skinke, kogte kartofler eller grøntsager - så steg dem på panden inden du hælder æggemassen over.
9098 kJ / 2174 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 19,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 64,7 % | 12,9 g |
Prøv denne frittata en dag, hvor du har lyst til aftensmad med æg.
8
Æg
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Frisk, hakket kruspersille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
125 g
Bacon - stegt
|
|
---|---|
150 g
Cherrytomater skåret i halve
|
Kviste af kruspersille
|
---|
240 g
Groft rugbrød
|
---|