Nem æggekage opskrift - tilberedt i pande. En gammeldags æggekage er bare det bedste som lun frokostret eller som en gang hurtig aftensmad. Denne opskrift på æggekage er klassisk med bacon og tomater. Hjemmelavet æggekage kan varieres med de krydderurter og overskydende pålæg og grøntsager - og på den måde blive et velsmagende hurtigt og lækker måltid, hvor der samtidig bliver ryddet op i køleskabet.
Prøv denne frittata en dag, hvor du har lyst til aftensmad med æg.
Varier din æggekage med de krydderurter og/eller krydderier du bedst kan lide. Har du fx prøvet med chili i æggemassen? Har du rester af pølse, skinke, kogte kartofler eller grøntsager - så steg dem på panden inden du hælder æggemassen over.
8850 kJ / 2115 kcal
720 kJ / 172 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 17,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 20,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 62,3 % | 12,1 g |