Æggekage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(53 vurderinger)

45 min

Nem æggekage i pande. En gammeldags æggekage er bare det bedste som lun frokostret eller som en gang hurtig aftensmad. Denne opskrift er med bacon og tomater - lækkert tilbehør til hjemmelavet æggekage.

Ingredienser

Antal portioner

Æggekage

  • 125 g bacon - stegt
  • 150 g cherrytomater skåret i halve

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, fløde og vand sammen i en skål. Tilsæt persille, salt og peber. Lad smørret smelte i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld æggeblandingen i panden og skru ned til meget svag varme. Skub forsigtigt i blandingen, til den begynder at stivne - det tager ca. 5 min. Læg låg på panden og bag æggekagen færdig i 12-15 min.

Fordel bacon og tomater på æggekagen og pynt med persille. Server æggekagen med rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: