Prøv denne frittata en dag, hvor du har lyst til aftensmad med æg.
Varier din æggekage med de krydderurter og/eller krydderier du bedst kan lide. Har du fx prøvet med chili i æggemassen? Har du rester af pølse, skinke, kogte kartofler eller grøntsager - så steg dem på panden inden du hælder æggemassen over.
9209 kJ / 2201 kcal
749 kJ / 179 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,6 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 19,3 % | 8,5 g |
Fedt: | 65,1 % | 13,2 g |
Æg
|
8 |
---|---|
1½ dl | |
Vand
|
1 dl |
Frisk, hakket kruspersille
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Bacon - stegt
|
125 g |
---|---|
Cherrytomater skåret i halve
|
150 g |
Kviste af kruspersille
|
---|
Groft rugbrød
|
240 g |
---|