Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Tip: Hvis du ikke har en pande med ovnfast håndtag kan du hælde grøntsager og kogt perlespelt i et ovnfast fad og æggeblandingen over. Frittataen skal så evt. have lidt længere tid.
9153 kJ / 2188 kcal
354 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 10,5 g |
Fedt: | 28,2 % | 2,7 g |
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
160 g
Skyllet perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
20 g
Smør
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
200 g
Champignoner i tynde skiver
|
|
6
Æg
|
|
200 g
Hytteost
|
|
2½ spsk
Peberfrugtpesto
|
|
½ dl
Finthakket frisk koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kolde, kogte grønne bønner
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
½ dl
Frisk koriander
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|