Prøv denne klassiske omelet med ost.
Tip: Hvis du ikke har en pande med ovnfast håndtag kan du hælde grøntsager og kogt perlespelt i et ovnfast fad og æggeblandingen over. Frittataen skal så evt. have lidt længere tid.
9396 kJ / 2246 kcal
363 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,4 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 10,5 g |
Fedt: | 29,5 % | 2,9 g |
Grøntsagsbouillon
|
¾ liter |
---|---|
Skyllet perlespelt (ca. 2 dl)
|
160 g |
Smør
|
20 g |
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Champignoner i tynde skiver
|
200 g |
Æg
|
6 |
200 g | |
Peberfrugtpesto
|
2½ spsk |
Finthakket frisk koriander
|
½ dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kolde, kogte grønne bønner
|
250 g |
---|---|
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Frisk koriander
|
½ dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|