Æggemuffins
30 min
•
&format=webp)
Små delikate æggemuffins, som er perfekte til madpakken eller som en nem og hurtig morgenmad. Denne opskrift på æggemuffins er blandt andet med spinat og bacon, men indholdet kan varieres alt efter, hvad du bedst kan lide eller råvarer i sæson. Det er en god måde at få brugt sine rester på. Æggeblandingen er lavet på hytteost, som giver en dejlig smag og konsistens til disse æggemuffins - men er du ikke til hytteost, kan du blot erstatte det med mælk.
Ingredienser
125 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
8
Æg
|
|
4 spsk
Hytteost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Du kan bruge de små æggemuffins til madpakken. Server dem fx sammen med gnavegrønt og en god dip. De små muffins kan også spises lune, fx til brunch.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4282 kJ / 1023 kcal
Næringsindhold pr. 100g
693 kJ / 166 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 28,1 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 1 % | 0,4 g |
Fedt: | 70,9 % | 13,3 g |
