Scrambled æg med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Røræg med hytteost til frokosten... Det er nemt, lækkert og mættende - smager dejligt både med og uden parmaskinke.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g champignoner i halve og kvarte
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Scrambled æg

  • 4 tykke skiver landbrød
  • 1 liter renset rucolasalat
  • 4 skiver parmaskinke
  • 50 g semidried tomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg champignonerne i en pande ved kraftig varme i ca. 5 min. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 2 min. Drys med salt og peber.

Scrambled æg

Varm æggene i en tykbundet gryde ved jævn varme og under konstant omrøring i 4-5 min. – eller til de begynder at stivne let. Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost og peber. Varm igennem, tilsæt purløg og smag til.

Rist brødskiverne på begge sider.

Fordel rucolasalat og det lune ristede brød på 4 tallerkener. Anret scrambled æg, parmaskinke, champignoner og tomater på brødet. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: