Scrambled æg med hytteost
30 min

Scrambled æg med hytteost

Røræg med hytteost til frokosten... Det er nemt, lækkert og mættende - smager dejligt både med og uden parmaskinke.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Scrambled æg med hytteost

Røræg med hytteost til frokosten... Det er nemt, lækkert og mættende - smager dejligt både med og uden parmaskinke.

Antal portioner
  • 500 g champignoner i halve og kvarte
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Scrambled æg

  • 4 tykke skiver landbrød
  • 1 liter renset rucolasalat
  • 4 skiver parmaskinke
  • 50 g semidried tomatoes

Fremgangsmåde:

Steg champignonerne i en pande ved kraftig varme i ca. 5 min. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 2 min. Drys med salt og peber.

Scrambled æg

Varm æggene i en tykbundet gryde ved jævn varme og under konstant omrøring i 4-5 min. – eller til de begynder at stivne let. Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost og peber. Varm igennem, tilsæt purløg og smag til.

Rist brødskiverne på begge sider.

Fordel rucolasalat og det lune ristede brød på 4 tallerkener. Anret scrambled æg, parmaskinke, champignoner og tomater på brødet. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %
Print