Scrambled æg med hytteost

Scrambled æg med hytteost

10 min
Røræg med hytteost er nemt, lækkert og tilfredsstiller de flestes sult til både morgenmad og frokost.

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen med salt og peber.
  • Smelt smørret i en pande ved kraftig varme.
  • Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.
  • Tag panden af varmen og kom halvdelen af hytteosten på toppen.
  • Drys med purløg og peber og server straks med resten af hytteosten.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2248 kJ / 537 kcal

Næringsindhold pr. 100g

528 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 41 % 12,7 g
Kulhydrat: 4,2 % 1,3 g
Fedt: 54,8 % 7,8 g

Ingredienser

Groft salt
¼ tsk
Æg
3
Friskkværnet peber
Smør
10 g
250 g
Fintklippet purløg
½ dl