Scrambled æg med hytteost

Bedømmelse

(17 vurderinger)

30 min

Røræg med hytteost til frokosten... Det er nemt, lækkert og mættende - smager dejligt både med og uden parmaskinke.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g champignoner i halve og kvarte
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Scrambled æg

  • 4 tykke skiver landbrød
  • 1 liter renset rucolasalat
  • 4 skiver parmaskinke
  • 50 g semidried tomatoes

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg champignonerne i en pande ved kraftig varme i ca. 5 min. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 2 min. Drys med salt og peber.

Scrambled æg

Varm æggene i en tykbundet gryde ved jævn varme og under konstant omrøring i 4-5 min. – eller til de begynder at stivne let. Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost og peber. Varm igennem, tilsæt purløg og smag til.

Rist brødskiverne på begge sider.

Fordel rucolasalat og det lune ristede brød på 4 tallerkener. Anret scrambled æg, parmaskinke, champignoner og tomater på brødet. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: