Pandekager med hytteost

Pandekager med hytteost

15 min
Prøv disse ultra lækre pandekager med hytteost og dejlig sødme fra bananer - helt uden mel og tilsat sukker. Hytteostpandekagerne er lynhurtige at lave og perfekte til morgenmad eller i madpakken.

Sådan gør du

  • Kom hytteost, æg og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn.
  • Lad ¼ af smørret blive gyldent i en pande (ca. 14 cm i diameter). Fordel ca. 1 dl dej i panden. Bag pandekagen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Hold pandekagen varm under alufolie og gentag med de sidste 3 pandekager.
  • Server pandekagerne med hytteost og friske bær ovenpå. Pynt med citronmelisse.
Tip
  • Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt eller marmelade til pandekagerne.
Energiindhold for hele retten:

3187 kJ / 762 kcal

Næringsindhold pr. 100g

477 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 24,6 % 6,9 g
Kulhydrat: 45,7 % 12,8 g
Fedt: 29,7 % 3,8 g
Mere inspiration

Endnu en skøn variant af pandekager ,med bananer.

Bananpandekager
30 min
Bananpandekager
(119)

Ingredienser

100 g Hytteost
2 Modne bananer (ca. 200 g)
2 Æg
50 g Havregryn (ca. 2 dl)
½ dl Mælk
1 tsk Stødt kardemomme
½ tsk Groft salt
10 g Smør
Tilbehør
100 g Hytteost
50 g Friske bær
Pynt
Citronmelisseblade
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk