Bananpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Skønne bananpandekager, der leder tankerne hen på de klassiske amerikanske pandekager. Her er bananpandekagerne serveret med skyrcreme, friske bær og honning.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 12 stk.

Antal portioner

Bananpandekager

  • 15 g smør

Skyrcreme

  • 3 spsk akaciehonning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bananpandekager

  1. Kom æg, halvdelen af havregrynene, skyr, banan, bagepulver og salt i en blender.
  2. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn. Kom dejen i en skål og vend de sidste havregryn i.
  3. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter). Steg 3 små pandekager (ca. ½ dl dej pr. pandekage) ved jævn varme 2 min. på hver side - eller til de er gyldne. Hold pandekagerne varme under alufolie og gentag med resten af smørret og dejen.

Skyrcreme

  1. Vend skyr, ⅔ af bærrene og vaniljesukker sammen i en skål og mos det let sammen med en gaffel.
  2. Anret de lune pandekager med skyrcreme, honning og de sidste bær. Server straks.

Bananpandekager

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag