Bananpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Skønne bananpandekager, der leder tankerne hen på de klassiske amerikanske pandekager. Her er bananpandekagerne serveret med skyrcreme, friske bær og honning.

Ingredienser

Ca. 12 stk.

Antal portioner

Pandekager

  • 15 g smør

Skyrcreme

  • 3 spsk akaciehonning

Sådan gør du

Sådan gør du

Bananpandekager

Kom æg, halvdelen af havregrynene, skyr, banan, bagepulver og salt i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn. Kom dejen i en skål og vend de sidste havregryn i. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter). Steg 3 små pandekager (ca. ½ dl dej pr. pandekage) ved jævn varme 2 min. på hver side - eller til de er gyldne. Hold pandekagerne varme under alufolie og gentag med resten af smørret og dejen.

Skyrcreme

Vend skyr, ⅔ af bærrene og vaniljesukker sammen i en skål og mos det let sammen med en gaffel. Anret de lune pandekager med skyrcreme, honning og de sidste bær. Server straks.

Bananpandekager

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: