Bananpandekager

Bananpandekager

30 min Mellemmåltid Dessert Morgenmad og brunch

Skønne bananpandekager, der leder tankerne hen på de klassiske amerikanske pandekager, der er små, tykke og sejler i sirup. Sådan er det ikke her, for bananpandekagerne indeholder grove havregryn og er toppet med med skyrcreme, friske bær og honning. Stylingen af bananpandekagerne kan du trylle med efter lyst, sæson og tid. De lette og luftige pandekager med banan er hurtige at lave og så lækre at de bliver spist næsten hurtigere.

Mere inspiration

Du kan også lave bananpandekagerne små bitte - eller prøve disse

Velbekomme!
Tips

Hvis du godt kan lide en mere grov struktur på bananpandekagen, så lad være med at blende dejen. Har du overskud af skyr og/eller yoghurt med eller uden frugt, så kan du anvende dem både i dejen og som tilbehør til pandekagerne. Prøv at bage mange bittesmå pandekager - det tager selvfølgelig længere tid, men de er både sjove at lave og at spise.

Variation

Har du en baby du gerne vil forkæle - så prøv denne variation bananpandekager til baby

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5260 kJ / 1257 kcal

Næringsindhold pr. 100g

519 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22,8 % 7 g
Kulhydrat: 52,4 % 16 g
Fedt: 24,8 % 3,5 g

Ingredienser