Du kan også lave bananpandekagerne små bitte - eller prøve disse
Hvis du godt kan lide en mere grov struktur på bananpandekagen, så lad være med at blende dejen. Har du overskud af skyr og/eller yoghurt med eller uden frugt, så kan du anvende dem både i dejen og som tilbehør til pandekagerne. Prøv at bage mange bittesmå pandekager - det tager selvfølgelig længere tid, men de er både sjove at lave og at spise.
5364 kJ / 1282 kcal
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 21,9 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 54,6 % | 16,9 g |
Fedt: | 23,5 % | 3,4 g |
Æg
|
3 |
---|---|
Grovvalsede havregryn (ca. 1¾ dl)
|
75 g |
2 dl | |
Bananer
|
2 |
Bagepulver
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
15 g |
---|
1 dl | |
Hindbær
|
75 g |
Blåbær
|
75 g |
Vaniljesukker
|
½ tsk |
Akaciehonning
|
3 spsk |
---|