Du kan også lave minipandekager af denne dej på bananpandekager.
Dejen kan farves ved at tilsætte fx spinat, brombær eller hindbær. Prøv også at lave tapas af pandekagerne ved at stikke en pind skiftesvis igennem pandekager og skiver af fx banan og jordbær. Bliver du træt af at bage minipandekager, kan du fint bage større pandekager af dejen.
4268 kJ / 1020 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,4 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 31,8 % | 3,8 g |
Minipandekager - også kaldet "cereal pancakes" - er små søde og lækre minipandekager serveret med mælk. Minipandekagerne smager også godt som topping på fx yoghurt eller is. Dejen er hurtig og nem at lave, men bagningen kræver lidt tålmodighed.