Proteinpandekager
Ny

Proteinpandekager

30 min
Her får du opskriften på nemme og lækre proteinpandekager, som smager helt fantastisk. Små, tykke og super lækre. Denne opskrift på proteinpandekager indeholder blandt andet havregryn, æg og skyr - og så er de lynhurtige at lave. Et skønt alternativ til almindelige pandekager - og de kan serveres til både morgenmad, mellemmåltid og som dessert. Pak dem i madpakken sammen med frisk frugt - eller spis dem med skyr, friske bær og honning, når den står på pandekager til dessert.
https://www.arla.dk/opskrifter/proteinpandekager1/

Sådan gør du

  • Kom halvdelen af havregrynene, æg, skyr, bananer, bagepulver og salt i en blender.
  • Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn.
  • Kom dejen i en skål og vend de sidste havregryn i.
  • Steg små pandekager (ca. ½ dl dej pr. pandekage) i lidt smør ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side - eller til de er gyldne.

Hvis du godt kan lide rustikke pandekager, så lad være med at blende dejen. Prøv også at bage mange bittesmå pandekager - det tager selvfølgelig længere tid, men de er både sjove at lave og at spise, fx med mælk.

Energiindhold for hele retten:

4263 kJ / 1019 kcal

Næringsindhold pr. 100g

599 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 22,2 % 7,8 g
Kulhydrat: 42,2 % 14,9 g
Fedt: 35,6 % 5,8 g
Mere inspiration

Har du prøvet vores madpandekager lavet på linser, som også er fyldt med protein?

Linsepandekager
40 min
Linsepandekager
(37)

Ingredienser

75 g Grovvalsede havregryn
3 Æg
2 dl Skyr naturel
2 Bananer
1 tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
25 g Smør