Risalamande med kirsebærsauce

60+ min Dessert

Der findes et utal af måder at lave risalamande på og hver familie har sine risalamande traditioner. Her kommer vores bud på en lækker risalamande; semisød og godt med flødeskum. Velbekomme!

Risalamande med kirsebærsauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19124 kJ / 4571 kcal

Energifordeling:
Fiber: 14,7 g
Protein: 7,8 %
Kulhydrat: 46,5 %
Fedt: 45,7 %
Tips

Risalamanden kan smages til med mere sukker eller det kan udelades helt - alt efter hvor sød man kan lide sin risalamande. Risalamanden kan også tilsættes lidt rom eller sherry eller flere mandler. Rist evt. de smuttede mandler - det intensiverer smagen.

Forbered i god tid

Du kan lave både risalamande og sauce dagen før.

Serveringsforslag

Lun saucen inden serveringen.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.

Ingredienser